Meteen naar de inhoud

Persbericht

In de maand oktober staan er twee activiteiten voor senioren in de gemeente Hoogeveen op stapel. Op 6 oktober organiseren de gemeente Hoogeveen, de Stichting Welzijnswerk en het senioren platform Hoogeveen in de Tamboer een evenement met de titel; Senioren aan zet!

Deze dag staat in het teken van het ontmoeten van mensen met elkaar, maar ook zullen er een aantal gesprekstafels zijn waaraan men kan deelnemen. Aan die tafels hoopt de organisatie van alles te horen over hoe er gedacht wordt door senioren over wat er zo allemaal al gebeurt in de gemeente, maar ook over wat er nog gemist wordt. Enkele voorbeelden van waarover men in gesprek kan zijn; wonen/vrije tijd, vervoer en sport en bewegen.

Er zal een Senioren Info Markt met diverse stands worden ingericht met o.a. diverse sporten voor senioren, Sport Drenthe valpreventie + Stand, SWW Hoogeveen, Consumenten Platform Openbaar vervoer Drenthe, Senior- zorgmakelaars, ANWB. Daarnaast zullen ook enkele bedrijven op het gebeid van toerisme, recreatie en vervoersmogelijkheden aanwezig zijn.

Het volledige programma wordt half september bekend gemaakt. Wel is nu al bekend dat er vanaf ongeveer 9.45 uur de inloop is en dat het programma start om 10.00 uur. Om 12.30 uur kan er door de deelnemers worden geluncht en hieraan zijn geen kosten verbonden. De officiële opening zal worden verricht door een vertegenwoordiging van het gemeentebestuur.

Op 11 oktober organiseert het senioren platform Hoogeveen i.s.m. provincie Drenthe in het Knooppunt aan de Jan Dekkerstraat een Verkeerstheaterquiz.

Deze heeft als titel meegekregen; ‘Hoe zat dat ook alweer’?.

Een gezellig moment terug in de tijd

In teamverband met leeftijdgenoten

Gratis bijeenkomst, met koffie, thee en wat lekkers!

Ook van deze bijeenkomst wordt half september meer bekend gemaakt.

Vanaf begin september zal er over beide activiteiten meer worden bericht via de verschillende websites van de organiserende instanties en de sociale media.

Voor de pers:

Contact over dit bericht kan opgenomen worden met Jan Giethoorn. Secretaris Seniorenplatform Hoogeveen. Tel 0610470963 Email; info@ssphoogeveen.nl